Известие

Collapse
No announcement yet.

CD changer

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• CD changer

Здравейте всички, аз съм нов собственик на 166 и с радост си карам вече новата колица. Но............! Липсва ми касетата с дисковете на чейнджъра. Някакви идей, някой да продава? И не мога да разбера, дали въобще работи същия. Сега съм го свалил, но дакато беше включен пак ми изписваше Nо CD Changer.
    А мога ли да купя нов, някакъв и да го инсталирам? Какви са рисковете?
    "Свини! Вечно ли искате да живеете?!" Фридрих Велики — 1757 г.
    sigpic

ако не бъркам нов нема да тръгне
    освен да гепиш некой на старо
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей
      ако не бъркам нов нема да тръгне
      освен да гепиш некой на старо
      Не бъркаш. А и щом ICS-а не го разпознава, явно не е от тоя модел и сложен там само за парлама.
      Volvo XC90 D5 '06
      Alfa Romeo Spider 2.0 '90
      Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
      ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
      ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Не бе оригиналния си е! Няма как да се обърка. И отзад си е надписан с марката FIAT. Но просто като си е вързан с кабелаците ми изписва No CD changer!!! Означава ли че не го разпознава за тва че няма касетата с дисковете?
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от leshoiad
          Не бе оригиналния си е! Няма как да се обърка. И отзад си е надписан с марката FIAT. Но просто като си е вързан с кабелаците ми изписва No CD changer!!! Означава ли че не го разпознава за тва че няма касетата с дисковете?
          Щом не го разпознава, начи или не е оригинален Бекер за Алфа Ромео, или до него не стига захранване, или е изгорял. Моя чейнджър без чекмеджето казва No Disk loaded или нещо подобно.

Ако пише Фиат, начи е от Фиат. На тая кола трябва да пише Алфа Ромео - ченджъра е специално изпълнение на Бекер точно за АР 166 - даже и от Либра не става.
          Volvo XC90 D5 '06
          Lancia Ypsilon 1.2 '00

Comment

А между другото ( малко офф-топик но ) , дали чейнджъра чете дискове записвани на компютър и ако не как може да се направи така че такива дискове да вървят
            Alfa Romeo 166 2.4 jtd 140HP 2001

Comment

ЧЕТЕ, но трябва да са затворена сесията на диска, а формата да е музикален, а не МП3.
              "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
              Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
              Opel Astra J GTC

Comment

Първоначално публикувано от pinko
                Първоначално публикувано от leshoiad
                Щом не го разпознава, начи или не е оригинален Бекер за Алфа Ромео, или до него не стига захранване, или е изгорял. Моя чейнджър без чекмеджето казва No Disk loaded или нещо подобно.

Ако пише Фиат, начи е от Фиат. На тая кола трябва да пише Алфа Ромео - ченджъра е специално изпълнение на Бекер точно за АР 166 - даже и от Либра не става.
                Теоретично, би трябвало от Либрата с навигацията да стане.
                От Либрата без навигацията чейнджъра е друг.

Ама като пише, че няма въобще чейнджър (не го намира), и да му сложиш магазина за дисковете пак няма да работи.
                A20DTH ЖТД ама не баш
                1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Днес пак го закачих и го разпозна, явно нещо буксата, но пък като нямам касета, каква ли е ползата. Май ше слагам HDD.
                  sigpic

Comment

Ако тръгне някой от моделите за които голямата риба написа че стават ще ти подаря моята.
                    166 2.4 JTD

Comment

Ами хайде да се видим и ще разберем дали става Аз съм в СтЗ. Чейнджъра е такъв като на снимката!
                      Attached Files
                      sigpic

Comment

Изчакай до края на седмицата да разбера дали ще се уредя с един Sony CDX T-69 (по-важното е дали ще тръгне или Пинко ще излезе прав за специфичния фърмуеър) и ти я давам.
                        166 2.4 JTD

Comment

Първоначално публикувано от sohm Покажи съобщение
                          Изчакай до края на седмицата да разбера дали ще се уредя с един Sony CDX T-69 (по-важното е дали ще тръгне или Пинко ще излезе прав за специфичния фърмуеър) и ти я давам.
                          Аз мога да ти предложа JVC CH-X200!!! Но като гледам и на теб няма да ти свърши работа.
                          Attached Files
                          sigpic

Comment

Не се занимавайте с тоя скапан чейнджър, дето прескача като минеш през фас

Това е истината, вече има и AUX-IN

http://www.loudlink.eu/
                            Volvo XC90 D5 '06
                            Lancia Ypsilon 1.2 '00

Comment

Да четох вече за него, тва е може би най-добрата алтернатива и не е скъп 219 евро мисля че беше, ма като знам чуждите доставки за БГ как са..............от 4 месеца чакам един колет от Германия и така като гледам няма да го дочакам. Проблема е нашите митници, че ти проверяват багажчето и на допир и на мирис и каквото им хареса отива в ........знаете къде. За това аз ше се задоволя с оригиналното.
                              sigpic

Comment

Working...
                              X